Motorrijtuigverzekering

In 2007 werden meer dan een half miljoen nieuwe auto’s in Nederland verkocht. De bestverkochte auto was de Peugeot 207, een auto met een verkoopprijs van rond de 15.000 euro. Er werden in het afgelopen jaar ook drie Maybachs verkocht, auto’s die voor minder dan een half miljoen euro de showroom niet verlaten.

Welk merk u ook rijdt, een auto vertegenwoordigt een flinke waarde. Of dat nu 10.000 euro is of zes ton.
Iedere automobilist verwacht dan ook drie dingen van een autoverzekering: een goede bescherming, een prima schaderegeling en een redelijke prijs. Bij ons zit u op alle fronten goed. Bovendien bieden onze verzekering u bijzonder veel flexibiliteit, met meerdere dekkingsvarianten en keuze uit aanvullende dekkingen. U bepaalt of u ook de schade die u zelf veroorzaakt aan uw auto vergoed wilt hebben (WA-volledig casco). Of dat u alleen verzekerd wilt zijn voor de kosten die u bij anderen veroorzaakt (WA). MotorrijwielverzekeringHet aantal motorrijders in Nederland is de afgelopen jaren sterk gestegen. En deze groei houdt aan. Motorrijden heeft dan ook zo zijn voordelen, zoals het omzeilen van files. Een motor biedt veel vrijheid en rijplezier.
Wij hebben dan ook voor elke soort auto of motor de juiste verzekering en geven u graag inzicht in de diverse mogelijkheden, voorwaarden en premies. Kom langs of neem even contact op en het is mogelijk uw auto direct te verzekeren.
Tip! Als u uw autoverzekering door ons laat verzorgen, kunnen wij snel en gratis de overstap voor uw regelen.

Advies: Denk bij het afsluiten van uw verzekering ook aan de accessoires in uw auto. Audio-, dvd- en navigatieapparatuur zijn niet altijd standaard tot elk bedrag meeverzekerd.

Vragen ?
Wij helpen u graag!

Bel ons op:

0528-261332

Of e-mail ons:

info@schonewille-kats.nl