Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is vaak een gemakkelijke manier van lenen. Geld lenen voor een auto, een motor of verbouwing doet men vaak met een persoonlijke lening. In tegenstelling tot het doorlopend krediet is de persoonlijke lening een vorm van aflopend krediet. Het kredietbedrag wordt in één keer overgemaakt. Het bedrag dat u maandelijks terugbetaalt kan niet opnieuw worden opgenomen. Nadat het gewenste kredietbedrag is vastgesteld wordt dit direct aan u uitbetaald. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan aflossing en rente terug.

Bij een persoonlijke lening worden zowel de looptijd, de rente als de maandtermijn van tevoren voor u vastgelegd. Er kan een looptijd gekozen worden van 12 tot 120 maanden. Kiest u voor een langere looptijd, dan kiest u voor lagere maandlasten. Wilt u liever sneller afbetalen dan kunt u kiezen voor een kortere looptijd. In dat geval zijn uw maandlasten dus hoger. Vervroegd inlossen is mogelijk maar bij een persoonlijke lening zijn daar in een aantal gevallen kosten aan verbonden.

Het voordeel van een persoonlijke lening is dat de rente vast staat en vaak lager is dan bij een doorlopend krediet.

De kenmerken van een persoonlijke lening op een rij:

· Voor alle doeleinden af te sluiten
· Eenmalige uitkering van kredietbedrag
· Aflopend krediet
· Verschillende looptijden mogelijk
· Rente staat vast gedurende de looptijd
· Zelf keuze maken voor lage of hogere maandlasten

Onze financieel adviseurs berekenen gratis en afhankelijk van uw persoonlijke situatie, wat voor u de voordeligste geldlening vorm is.

Laat ons het uitzoekwerk doen!

Vragen ?
Wij helpen u graag!

Bel ons op:

0528-261332

Of e-mail ons:

info@schonewille-kats.nl