Inboedelverzekering

Nederlanders besteden over het algemeen veel geld en aandacht aan de inrichting van hun woning. Naast de meubels vertegenwoordigen ook andere bezittingen een fors bedrag. Ieder jaar wordt de inboedel uitgebreid, soms bijna ongemerkt. Alle reden om uw inboedel goed te beschermen tegen de gevolgen van bijvoorbeeld brand of diefstal. Een inboedelverzekering is dan ook een erg belangrijke verzekering en vraagt om een goed advies, want een verkeerde keuze kan vergaande financiële consequenties hebben.

Na brand of diefstal vergoedt de inboedelverzekering de schade aan de spullen in uw woning. Als dan blijkt dat u destijds een te lage waarde heeft verzekerd, of de waarde van uw inboedel is in de loop der tijd sneller gestegen dan de verzekerde waarde, is de financiële domper groot. Uw inboedelverzekering is dan ook dubbel en dwars een goed advies waard.

Op basis van uw wensen en woonsituatie én onze kennis en ervaring verzorgen wij voor u de best passende inboedelverzekering. U bent dan, heel eenvoudig, juist verzekerd. Neem contact met ons op om uw inboedelverzekering door te nemen.


Vragen ?
Wij helpen u graag!

Bel ons op:

0528-261332

Of e-mail ons:

info@schonewille-kats.nl