WOZ krediet

Het WOZ krediet kan de overwaarde van uw huis verzilveren. Wet waardering onroerende zaken (WOZ) kan beteken dat uw huis meer waard is dan waarvoor u het heeft aangeschaft en een hypotheek voor heeft afgesloten. Deze overwaarde kunt u nu verzilveren door gebruik te maken van het WOZ-krediet en te profiteren van een zeer scherpe rente! U hoeft daarvoor niet naar de notaris en ook taxatiekosten blijven u bespaard. Ook hoeft u het geld niet aan uw woning te besteden. Dat is het mooie van het WOZ-krediet. Alles wordt duurder, gelukkig maar!

De voordelen van het WOZ-krediet:

· Een gemeentelijke opgave van de WOZ waarde volstaat
· Een taxatierapport is niet nodig 
· Notariskosten en een afsluitprovisie blijven u bespaard
· De rente is uiterst scherp
· U heeft geen bestedingsverplichting aan uw eigen woning 
· Al binnen enkele dagen beschikt u over uw geld

Het WOZ-krediet is een variant van het Doorlopend Krediet waarbij u tot de afgesproken limiet onbeperkt mag opnemen. Het bedrag dat u heeft afgelost, kunt u weer opnemen tot aan uw limiet zodat u altijd geld achter de hand heeft. Bovendien krijgt u bij een WOZ-krediet een InterBank Card waarmee u 24 uur per dag, 7 dagen per week, geld kunt opnemen bij alle geldautomaten van ABN AMRO in Nederland. Het lijkt dus op een 2e hypotheek, maar het komt neer op een doorlopend krediet met een verklaring van hypotheek. Door dit laatste feit betaalt u een goedkope rente als u geld leent op deze manier. Nog interessanter is het als u het WOZ krediet gebruikt om uw bestaande woning te verbeteren, de rente van het WOZ krediet is dan fiscaal aftrekbaar. Zo kunt u een keuken financieren, de tuin of een nieuwe badkamer. Vraag dit na bij uw bank of de Belastingdienst. De te lenen bedragen variëren van 10.000 euro – 15.000 euro tot een lening van maximaal 75.000 euro. U kunt aanspraak maken op het WOZ krediet wanneer u dat wilt, criteria zijn vergelijkbaar met deze van een doorlopend krediet. Toetsing bij de BKR is van toepassing maar men zal vaak flexibeler zijn daar u een eigen huis heeft welke dient als onderpand.Bereken snel en eenvoudig uw WOZ krediet ruimte!

Rekenvoorbeeld:
U neemt de WOZ waarde van 2005 (Stel € 200.000,00) Deze vermenigvuldigt u met 150% (= € 300.000,00) Dit laatste bedrag vermindert u met uw huidige hypotheekinschrijving (Stel € 250.000,00)

U kunt dan maximaal € 300.000,00 minus € 250.000,00 = € 50.000,00 WOZ krediet krijgen.

Natuurlijk is het ook mogelijk een lager bedrag te lenen maar het minimum krediet bedraagt € 25.000,00. Het maximaal kredietbedrag is € 70.000,00. De rente bij het WOZ krediet is afhankelijk van het klantenprofiel

Vragen ?
Wij helpen u graag!

Bel ons op:

0528-261332

Of e-mail ons:

info@schonewille-kats.nl