Rente krediet

Het meest flexibele krediet dat er bestaat is het rentekrediet. Daarom wordt het rentekrediet ook steeds populairder. Het rente krediet is een kredietvorm waarbij de kredietnemer de eerste 5 jaar niets aflost over het opgenomen bedrag. Deze constructie heet ook ‘aflossingsvrij doorlopend krediet’. De cliënt betaalt in die periode slechts de rente. Dit maakt de maandtermijn in vergelijking met andere financieringsproducten zeer aantrekkelijk.

Na 5 jaar wordt de kredietaanvraag opnieuw beoordeelt, waarbij er de mogelijkheid is om de aflossingsvrije periode wederom met 5 jaar te verlengen. Dit krediet is bestemd voor iedereen tussen 21 en 55 jaar met een vast inkomen. Het kredietbedrag varieert tussen € 5.000,00 en € 75.000,00. Afhankelijk van de persoonlijke wensen en mogelijkheden van de cliënt. Vervroegde aflossing van de lening is mogelijk.

Elke maand wordt hetzelfde bedrag van uw (post)bankrekening afgeschreven. Dat is prettig. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u dus nooit voor verrassingen te staan. Op het moment dat u meer financiële ruimte heeft, kunt u meerdere maandtermijnen in één keer overmaken, zonder extra kosten. Met als voordeel dat het contract eerder afloopt en u dus minder rente betaalt.

De belangrijkste kenmerken van het rentekrediet: ·         Geschikt voor grotere uitgaven; ·         Zeer lage rente over de lening; ·         Laagste maandlasten doordat u alleen rente betaalt en geen aflossing; ·         Variërende maandlasten, afhankelijk van het opgenomen bedrag die maand; ·         Zeer flexibel; ·         Geen bijkomende kosten voor het afsluiten van de lening. Gebruikt u het rentekrediet voor verbetering van uw eigen huis dan is de rente fiscaal aftrekbaar waardoor de maandlasten nog weer veel lager uitvallen.
Onze financieringen en krediet adviseurs berekenen gratis en afhankelijk van Uw persoonlijke situatie, wat voor U de voordeligste geld lening vorm is! Dus hoeveel u kunt lenen !

Laat ons het uitzoekwerk doen!

Vragen ?
Wij helpen u graag!

Bel ons op:

0528-261332

Of e-mail ons:

info@schonewille-kats.nl